آیین راه اندازی دستگاه فلوسایتومتری در بنیاد شمیم مهر اردبیل

به گزارش روابط عمومی بنیاد شمیم مهر اردبیل؛

قبل از ظهر امروز دوشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱ دستگاه فلوسایتومتری یا دستگاه شناسایی و آنالیز سلول‌های سرطانی با حضور مسئولان استانی و شبکه ملی سرطان در بنیاد خیریه شمیم مهر استان اردبیل راه‌اندازی شد.

جواد قرآن نویس، رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه کودکان بی‌سرپرست و سرطانی شمیم مهر اردبیل در این مراسم گفت: برای تحقق هدف‌های خیران به کمک‌ها و بودجه دولت نیاز نداریم و برای احداث و تامین امکانات بزرگترین مرکز خدمات درمانی ویژه نیازمندان آماده هستیم؛ به شرط اینکه نیروهای متخصص آن توسط دانشگاه علوم پزشکی استان تامین شود.

وی ادامه داد: جامعه خیران، قادر هستند بزرگترین مجتمع بهداشتی و درمانی را بدون نیاز به بودجه دولت بسازند.
وی افزود: دکتر شکرآبادی از خیرین اردبیلی برای تامین وسایل این مرکز فلوسایتومتری ۱۰ میلیارد ریال هزینه کرده است و در این مرکز نیز برای خدمات‌رسانی مستقر خواهد شد.

در این مراسم معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل با اشاره به اینکه بنیاد شمیم مهر استان یکی از موسسات باافتخار است، گفت: خیّران این استان مایه مباهات هستند و از دستگاه‌های اجرایی انتظار داریم با آنها در ترویج امور خیر همکاری کنند.

کاظم دبیر، نصب و انتشار تصاویر خیران نامدار را برای ترویج فرهنگ نیکوکاری و ارزش‌گذاری به کار بزرگ جامعه خیران ضروری دانست و افزود: خیران در دوره کرونا برای مهار و مدیریت آن، ۹ هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی استان کمک کردند و این شاهکار بزرگ باعث افتخار است.


عبدالرحیم حزینی، نائب رئیس شبکه ملی مبارزه با سرطان، در این مراسم گفت: در اروپا بیماران سرطانی هرگز از جیب خود هزینه نمی‌کنند و بزرگترین آرزوی من این است که در ایران به آن نقطه برسیم.

وی افزود: طبق بازدیدهایی که از موسسات خیریه در ۳۲ کشور جهان داشته‌ام، خیران ایرانی نمی‌دانند کجا باید هزینه کنند، بنابراین دانشگاه علوم پزشکی باید نیازها را احصا و به آنها اعلام کند.


حجت‌الاسلام حسین کثیرلو، رئیس کل دادگستری استان اردبیل در مراسم، عطوفت، وظیفه‌شناسی و مسئولیت‌پذیری را از خصایص مردم اردبیل و خیران دانست و گفت: این حس و عاطفه ریشه در فرهنگ ناب عاشورا و نهضت امام حسین (ع) دارد.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های استان اردبیل، داشتن خیرین و فاخرین استان است که اصالت خود را فراموش نمی کنند و در موقعیت های مختلف کارهای خیرخواهانه انجام می دهند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل از اقدامات خداپسندانه بنیاد شمیم مهر اردبیل قدردانی کرد.


دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این مراسم گفت: خیران بدون بروکراسی اداری و با سرعت عمل بالا و بدون مرز جغرافیایی به مردم خدمت می‌کنند و برای آنها فقط انسان و انسانیت مهم است و موسسه خیریه شمیم مهر اردبیل در میان موسسات خیریه، جایگاه خاصی دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه استان اردبیل در سرطان گوارش، رتبه بالایی در کشور دارد و در بخش سرطان اطفال نیز وضع بدی داشتیم اما این وضعیت با مساعدت خیران، اندکی بهبود یافته است و باید عوامل افزایش بیماری سرطان در استان اردبیل بیشتر بررسی شود.

دکتر محمدیان، طب تسکینی را نیز برای استان اردبیل لازم دانست و گفت: بیمارانی که بعد از طی مراحل مختلف دارو و شیمی درمانی متاسفانه امکان حیات ندارند، باید با استفاده از طب تسکینی، حداقل مرگی عزتمندانه را تجربه کنند و دغدغه‌ای از جانب هزینه‌ها و خانواده نداشته باشند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top